Tanssikimara & Teatterimetakka

Saimaan Nuorisoseurojen syystapahtumat lapsille ja nuorille järjestetään erillisinä kokonaisuuksina. Teatterimetakka kokoaa teatterinharrastajat lokakuussa Imatralle. Lemillä Tanssikimaraa ja Teatterimetakkaa vietetään samanaikaisesti lokakuussa. Muutoin Tanssikimara tanssitaan marraskuussa Imatralla ja Lappeenrannassa. Vallitsevan tilanteen takia järjestämme tapahtumat myös tänä vuonna vain päivän mittaisina kokonaisuuksina.

Kaikki tapahtumapäivien ohjelma noudattaa samaa aikataulua.
kello
9.30               Ohjaajat paikalla
10.00-12.00  Tapahtuman avaus
                       Työpajatoiminta alkaa
12.00             Lounas
13.00–14.30 Työpajatoimintaa
14.30             Välipala
15.00-17.00  Työpajatoimintaa
17.00             Päivällinen
17.45-18.30  Työpajojen tuotoksia
18.30             Disko
19.30             Kotimatka alkaa

Teatterimetakan julisteessa nuori prinssi ja arka pikku prinsessa.

TEATTERIMETAKKA IMATRALLA

Tapahtuma järjestetään Imatralla la 16.10.2021 klo 10-19.30. Teatterimetakka on tarkoitettu kaikille yli 7-vuotiaille teatterista kiinnostuneille lapsille ja nuorille.

OHJELMA
Tapahtumassa seikkaillaan teatterillisissa tunnelmissa. Luvassa on teatterin, liikkeen ja kädentaitojen työpajoja, mukavaa yhdessä oloa ja iloista metakkameininkiä. Työpajojen tuotoksia päästään esittämään muille tapahtuman osallistujille päivällisen jälkeen. Tapahtuman päättää disko, jossa saadaan tanssia ja kisailla toivemusiikin tahdissa.

Kouluttajina tapahtumassa toimivat näyttelijä-muusikko Hanna Kaskela ja tanssiopettaja-muusikko Maiju Laurila sekä Tanssistudio Jamin ohjaaja Nora Järveläinen.

OSALLISTUMISMAKSU
30 € sisältäen ohjelman ja ruokailut: lounaan, välipalan ja päivällisen.

ILMOITTAUTUMINEN
Tapahtumaan ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella pe 8.10. mennessä. 

Teatterimetakan ja Tanssikimaran julisteessa nuori tanssipari ja prinsiksi ja prinsessaksi puetut nuoret näyttelijät.

TANSSIKIMARA JA TEATTERIMETAKKA LEMILLÄ

Tapahtuma järjestetään Lemillä la 16.10.2021 klo 10-19.30. Teatterimetakka ja Tanssikimara tapahtumat ovat tarkoitettu kaikille yli 7-vuotiaille teatterista ja tanssista kiinnostuneille lapsille ja nuorille.

OHJELMA
Tapahtumassa seikkaillaan teatterillisissa ja tanssillisissa tunnelmissa. Luvassa on teatterin, liikkeen ja kädentaitojen työpajoja, mukavaa yhdessä oloa ja iloista metakkameininkiä. Työpajojen tuotoksia päästään esittämään muille tapahtuman osallistujille päivällisen jälkeen. Tapahtuman päättää disko, jossa saadaan tanssia ja kisailla toivemusiikin tahdissa.

Kouluttajina tapahtumassa toimivat teatteri-ilmaisun ohjaajat Sami Sivonen ja Laura Kiretti sekä tanssinopettaja-muusikko Maiju Laurila.

OSALLISTUMISMAKSU
30 € sisältäen ohjelman ja ruokailut: lounaan, välipalan ja päivällisen.

ILMOITTAUTUMINEN
Tapahtumaan ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella pe 8.10. mennessä.

Tanssikimaran julisteessa nuorikansantanssijapari kansallispuvuissa.

TANSSIKIMARA IMATRALLA JA LAPPEENRANNASSA

Tapahtuma järjestetään Imatralla ja Lappeenrannassa la 27.11. Tanssikimara on tarkoitettu yli 7-vuotiaille kansantanssia harrastaville lapsille ja nuorille sekä heidän ohjaajilleen.

OHJELMA
Kansantanssityöpajoissa tutustutaan Pispalan Sottiisin 2022 ohjelmistoon Metsän lapsi. Kouluttajina toimivat tanssiopettajat Maiju Laurila ja Béla Gazdag. Liikkua saadaan myös toisessa työpajassa tanssiopettaja Silja Saarisen ja Tanssistudio Jamin ohjaaja Nora Järveläisen johdolla. Työpajojen tuotoksia päästään esittämään muille tapahtuman osallistujille päivällisen jälkeen. Vielä tapahtuman päätteeksi pääsemme diskoon, jossa saadaan jammailla ja kisailla toivemusiikin tahdissa.

OSALLISTUMISMAKSU
30 € sisältäen ohjelman ja ruokailut: lounaan, välipalan ja päivällisen.

ILMOITTAUTUMINEN
Tapahtumaan ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella ma 15.11. mennessä.

TAPAHTUMIEN TURVALLISUUS

Tapahtumia ennen järjestäjä seuraa valtioneuvoston ja alueellisen terveysviranomaisen koronaohjeita. Tapahtumissa ja niiden järjestämisessä tai järjestämättä jättämisessä toimitaan kyseisten ajantasaisten ohjeiden mukaisesti. Tapahtumiin valmistellaan turvallisuussuunnitelmat, joiden tavoitteena on antaa lapsille ja nuorille mahdollisuus turvalliseen osallistumiseen. Tapahtumien työpajatoiminta suunnitellaan niin, että viikoittaisissa harrastusryhmissä toimivat ovat myös tapahtumissa samoissa ryhmissä, vältetään tilanteita, joissa kaikki tapahtumiin osallistujat olisivat samaan aikaan samassa liian pienessä tilassa ja ruokailut toteutetaan turvavälit huomioiden. Oireisena ei tapahtumiin osallistuta. Myös lievät sairastumiseen viittaavat oireet ovat syy jäädä kotiin. Aina ennen ja jälkeen työpajatoiminnan pestään tai desinfioidaan kädet. Tapahtumissa osallistujille on jaossa maskit. Tapahtumissa osallistujia muistutetaan hyvästä yskimis- ja käsihygieniasta sekä turvaväleistä, joita järjestäjät ja ohjaajat valvovat.

Lisätietoja
Lisätietoja tapahtumista saat Minna Pasilta puh. 040 566 0288 tai s-posti: minna.pasi@nuorisoseurat.fi.
Olethan yhteydessä, jos jokin asia askarruttaa!

Tapahtumien työpajojen koulutuksien järjestämisessä mukana Opintokeskus Kansalaisfoorumi.

Opintokeskus Kansalaisfoorumin logo.