Tanssikimara & Teatterimetakka

Tälle sivulle päivittyy lokakuun alkuun mennessä Tanssikimaran ja Teatterimetakan ohjelma ja ilmoittautumisohjeet.

Tanssikimaran ja Teatterimetakan juliste.

Saimaan Nuorisoseurojen tapahtumakokonaisuus, joka aiemmin tunnettiin Kulttuurikimarana, täyttää tänä syksynä 15 vuotta. Vallitsevan tilanteen takia järjestämme tapahtumat tänä syksynä erillisinä vain päivän mittaisina kokonaisuuksina.

TEATTERIMETAKKA

Tapahtuma järjestetään Lappeeenrannassa Kimpisen koululla la 14.11.2020 klo 10-18. Teatterimetakka on tarkoitettu kaikille yli 7-vuotiaille teatterista kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Tapahtuma sisältää teatteripainotteista työpajatoimintaa, lounaan ja välipalan. Tapahtuman kruunaa Teatteriseikkailu, joka järjestetään Kimpisen kampuksen ympärillä ulkona (säävarauksella kiertävä koulun käytävillä) klo 17.30. Teatteriseikkailulle toivotamme kotiväet tervetulleiksi!

Teatterimetakan juliste.

TANSSIKIMARA

Tapahtuma järjestetään Lappeeenrannassa Kimpisen koululla su 15.11.2020 klo 9-17. Tanssikimara on tarkoitettu kaikille yli 7-vuotiaille kansantanssinharrastajille. Tapahtuma sisältää kansantanssipainotteista työpajatoimintaa, lounaan ja välipalan. Tapahtuman kruunaa Lasten ja nuorten kansantanssikonsertti, joka järjestetään Lappeenranta-salissa (salissa noudatetaan tarpeellisia turvavälejä) klo 16.00. Konserttiin ovat tervetulleita kaikkien kotiväet!

Tanssikimaran juliste.

TAPAHTUMIEN TURVALLISUUS

Tapahtumiin valmistellaan turvallisuussuunnitelma, jonka tavoitteena on antaa lapsille ja nuorille mahdollisuus turvalliseen osallistumiseen. Suunnitelma pohjautuu Suomen Nuorisoseurojen koronaohjeisiin. Tapahtuman työpajatoiminta suunnitellaan niin, että viikoittaisissa harrastusryhmissä toimivat ovat myös tapahtumassa samoissa ryhmissä, vältetään tilanteita, joissa kaikki tapahtumaan osallistujat olisivat samaan aikaan samassa tilassa ja ruokailut toteutetaan turvavälit huomioiden. Oireisena ei tapahtumaan osallistuta. Myös lievät sairastumiseen viittaavat oireet ovat syy jäädä kotiin. Aina ennen ja jälkeen työpajatoiminnan pestään/desinfioidaan kädet. Tapahtumassa osallistujia muistutetaan hyvästä yskimis- ja käsihygieniasta sekä turvaväleistä, joita järjestäjät ja ohjaajat valvovat.

Lisätietoja
Lisätietoja tapahtumista saat Minna Pasilta puh. 040 566 0288 tai s-posti: minna.pasi@nuorisoseurat.fi. Olethan yhteydessä, jos jokin asia askarruttaa!