Tanssikimara & Teatterimetakka

Tanssikimaran ja Teatterimetakan juliste.

Saimaan Nuorisoseurojen tapahtumakokonaisuus, joka aiemmin tunnettiin Kulttuurikimarana, täyttää tänä syksynä 15 vuotta. Vallitsevan tilanteen takia järjestämme tapahtumat tänä syksynä erillisinä vain päivän mittaisina kokonaisuuksina.

Teatterimetakan juliste.

TEATTERIMETAKKA

Tapahtuma järjestetään Lappeenrannassa Kimpisen koululla la 14.11.2020 klo 10-18. Teatterimetakka on tarkoitettu kaikille yli 7-vuotiaille teatterista kiinnostuneille lapsille ja nuorille sekä heidän ohjaajilleen.

OHJELMA
Teatterityöpajoissa luomme omia hahmoja, ja heille tarinaa. Työpajakouluttajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja ja nykytanssija Ida Teeri. Teatterin lisäksi metakkaan osallistujat pääsevät kädentaitopajaan, jonka tuotoksena on oma muki kotiin vietäväksi. Tapahtuman päättää ulkona toteutettava Teatteriseikkailu, johon ovat kotiväet tervetulleita.

kello
10.00             Tapahtuman avaus ulkona
10.15–12.15 Työpajatoimintaa
12.15             Lounas
13.00–15.00 Työpajatoimintaa
15.00             Välipala
15.30-17.00  Työpajatoimintaa ja
                       valmistautuminen
                       Teatteriseikkailuun
17.00             Teatteriseikkailu ulkona
18.00             Kotimatka alkaa

OSALLISTUMISMAKSU
25 € sisältäen ohjelman ja ruokailut: lounaan sekä välipalan.

ILMOITTAUTUMINEN
Tapahtumaan ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella to 5.11. mennessä.

Tanssikimaran juliste.

TANSSIKIMARA

Tapahtuma järjestetään Lappeenrannassa Kimpisen koululla su 15.11.2020 klo 9-17. Tanssikimara on tarkoitettu yli 7-vuotiaille kansantanssia harrastaville lapsille ja nuorille sekä heidän ohjaajilleen.

OHJELMA
Kansantanssityöpajoissa tutustutaan Kalenat 2021 tanssien sisältöihin. Työpajakouluttajana toimii tanssinopettaja Susanna Kivinen. Tanssin lisäksi osallistujat pääsevät kädentaitopajaan, jonka tuotoksena on oma muki kotiin vietäväksi. Tapahtuman päättää Lappeenranta-salissa toteutettava Lasten ja nuorten kansantanssikonsertti, johon ovat kotiväet tervetulleita.

kello
9.00               Tapahtuman avaus ulkona
9.15–11.15   Työpajatoimintaa ja
                       konserttiin valmistautumista
11.15             Lounas
12.00–14.00 Työpajatoimintaa ja
                       konserttiin valmistautumista
14.00             Välipala
14.30-16.00  Työpajatoimintaa ja
                       konserttiin valmistautumista
16.00             Lasten ja nuorten
                      kansantanssikonsertti
                       Lappeenranta-salissa
17.00             Kotimatka alkaa

OSALLISTUMISMAKSU
25 € sisältäen ohjelman ja ruokailut: lounaan sekä välipalan.

ILMOITTAUTUMINEN
Tapahtumaan ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella to 5.11. mennessä.

TAPAHTUMIEN TURVALLISUUS

Tapahtumia ennen järjestäjä seuraa valtioneuvoston ja alueellisen terveysviranomaisen koronaohjeita. Tapahtumissa ja niiden järjestämisessä tai järjestämättä jättämisessä toimitaan kyseisten ajantasaisten ohjeiden mukaisesti. Tapahtumiin valmistellaan turvallisuussuunnitelmat, joiden tavoitteena on antaa lapsille ja nuorille mahdollisuus turvalliseen osallistumiseen. Suunnitelmat pohjautuvat Suomen Nuorisoseurojen koronaohjeisiin. Tapahtumien työpajatoiminta suunnitellaan niin, että viikoittaisissa harrastusryhmissä toimivat ovat myös tapahtumassa samoissa ryhmissä, vältetään tilanteita, joissa kaikki tapahtumiin osallistujat olisivat samaan aikaan samassa tilassa ja ruokailut toteutetaan turvavälit huomioiden. Oireisena ei tapahtumiin osallistuta. Myös lievät sairastumiseen viittaavat oireet ovat syy jäädä kotiin. Aina ennen ja jälkeen työpajatoiminnan pestään/desinfioidaan kädet. Tapahtumissa osallistujille on jaossa maskit. Tapahtumissa osallistujia muistutetaan hyvästä yskimis- ja käsihygieniasta sekä turvaväleistä, joita järjestäjät ja ohjaajat valvovat.

Lisätietoja
Lisätietoja tapahtumista saat Minna Pasilta puh. 040 566 0288 tai s-posti: minna.pasi@nuorisoseurat.fi. Olethan yhteydessä, jos jokin asia askarruttaa!

Tapahtumien työpajojen koulutuksien järjestämisessä mukana Opintokeskus Kansalaisfoorumi.

Opintokeskus Kansalaisfoorumin logo.