Haemme kuvia ja videoita

Marianne-karkkeja ja Kalena-paitoja.

Koska emme nyt voi tavata teitä nuorisoseuroja kasvotusten, lähdemme keräämään videoita ja kuvia juhlavuoden kunniaksi sähköisesti. Materiaalista koostamme ”kollaasin”, joka esitetään juhlasyyskokouksessa 29.11. sekä julkaistaan Saimaan Nuorisoseurojen nettisivuilla ja facebooksivulla. Kaikkien osallistujien kesken arvomme kiitokseksi mariannekarkeista ja tapahtumat-paidoista koottuja palkintoja kerran kuussa. Ensimmäinen arvonta pidetään 15.4.

Kuvaa video tai nappaa kuva, joka vastaa esimerkiksi johonkin seuraavista kysymyksistä:
– mikä on nuorisoseuratoiminnassa parasta?
– mikä merkitys nuorisoseuratoiminnalla on sinulle?
– minkä takia harrastat juuri nuorisoseurassa?
– mikä sai sinut lähtemään nuorisoseuratoimintaan mukaan?
Kuva tai video voi olla myös jo aiemmin kuvattu, jopa useiden vuosien takaa. Toteutukselle annamme vapaat kädet, vain luovuus on rajana!

Muistakaa kysyä lupa kuvattavilta. Alle 18-vuotiaat pyytäkää lupa vanhemmilta tai huoltajiltanne. Vanhojen kuvien lupaa voi olla vaikea saada. Seuran omasta toiminnasta otetut ryhmäkuvat kuitenkin kertovat oivasti tekemisen riemusta. Muistakaa kuvata valokuvat ja videot vaaka kuvana, mikä helpottaa niiden käsittelyä kollaasissa. Kuvia ja videoita voitte lähettää joko sähköpostilla suvi.rautsiala@nuorisoseurat.fi tai whats app-viestinä puhelinnumeroon 040 321 8462 (puhelinnumeroa käytetään vain viesteille). Liittäkää lähettäessänne kuvaan tai videoon nuorisoseuran nimi ja oma etunimenne. Valokuvaan voitte liittää tarvittaessa myös sanallista perustelua.

Innolla odotamme kuvianne ja videoitanne!