Järjestyksenvalvojan kertauskurssi 17.10.

Kaksi järjestyksenvalvojaa työssään tapahtumassa.

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi järjestetään Heituinlahden Nuorisoseurantalolla (Tuohikotintie 1266, Savitaipale) lauantaina 17.10.2020 klo 9-17. Kurssin kouluttajana toimii Timo Komonen. Kurssimaksu on Nuorisoseurojen jäseniltä 40€ ja muilta 50€. Kurssimateriaalin saa lainaksi kouluttajalta, ja lisäksi siihen voi tutustua myös sähköisesti.

 Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu pe 9.10. mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä voi varata päivän ruokailut, hinta 10€ (sis. kahvi x2 ja lounas).

Lisätietoja kurssista saat tuija-liisa.leino@nuorisoseurat.fi. Kurssi järjestetään yhteistyössä Heituinlahden Nuorisoseuran kanssa.

KOULUTUKSEN TURVALLISUUS

Koulutusta ennen järjestäjä seuraa valtioneuvoston ja alueellisen terveysviranomaisen koronaohjeita. Koulutuksessa ja sen järjestämisessä tai järjestämättä jättämisessä toimitaan kyseisten ajantasaisten ohjeiden mukaisesti. Oireisena ei koulutukseen osallistuta. Myös lievät sairastumiseen viittaavat oireet ovat syy jäädä pois. Koulutukseen osallistujille on jaossa maskit ja tilaisuudessa huolehditaan käsihygieniasta sekä turvaväleistä, joiden noudattamista järjestäjät valvovat.

Lisätietoja
Lisätietoja koulutuksesta saat Minna Pasilta puh. 040 566 0288 tai s-posti: minna.pasi@nuorisoseurat.fi. Olethan yhteydessä, jos jokin asia askarruttaa!