Teatteria! – esite on ilmestynyt

 

ENSIMMÄINEN TEATTERIA! – ESITE ON JULKAISTU

Kymen Nuorisoseurojen Liitto, Kuusankosken Teatteri ja Toimintavoima ovat julkaisseet Lauteilta tuulee – teatteriesitettä jo vuodesta 2004. Esite on koonnut Kymenlaakson harrastajateattereiden tarjontaa vuosittain. Saimaan Nuorisoseurat (entinen Eteläkarjalaisten Nuorisoseurojen liitto) on julkaissut vuosina 2006 – 2016 Teatteria Teatteria – esitettä kooten esitteeseen Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon teatteritoimintaa. Vuodesta 2010 on molemmissa esitteissä ollut koonti toisen alueen teatteritoiminnasta.

Alueen toimijat yhdistivät voimansa tänä keväänä julkaisten yhteisen Teatteria! -esitteen. Mukana on kaikkiaan 35 eri teatteritoimijaa, jotka tulevat Etelä-Karjalasta, Kymenlaaksosta ja Etelä-Savosta. Esitteestä on otettu 24 000 kappaleen painos, jota alueen teatteriryhmät jakavat. Sitä on saatavissa mm. alueen kirjastoista ja matkailuinfoista.

Esite on luettavissa myös netissä:
TEATTERIA! 2017

Esitteen on taittanut Mari Haiko. Lisätietoja esitteestä saa Minna Pasilta, 040 566 0288, minna.pasi(at)nuorisoseurat.fi ja Piia Kleimolalta 040 548 8016, piia.kleimola@toimintavoima.fi.