KNoppiPro-ohjaajakoulutus ensi kertaa Saimaalla

KNoppiPro-ohjaajakoulutuksen logo ja iloinen ihmisjoukko.

KNoppiPro-ohjaajakoulutus järjestetään Imatralla 4.-5.12.2020. Kurssipaikkoina toimivat Scandic Imatran Valtionhotelli (Torkkelinkatu 2) ja Vuoksenniskan Nuorisoseuran talo Asemapaikka (Virtakuja 4) molemmin puolin Vuoksea. Koulutusta on pe 4.12. klo 18.00-21.30 ja la 5.12. klo 9.00-16.00. Kouluttajana toimii Suomen Nuorisoseurojen harrastustoiminnna suunnittelija Riina Kylmälahti.

Koulutus on tarkoitettu aikuisille ohjaajille tai ohjauksesta kiinnostuneille sekä KNoppi-perusohjaajakoulutukseen jo pitkän aikaa sitten osallistuneille. Koulutuksen tavoitteena on antaa ohjaajille mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan, saada uutta tietoa ohjaamisesta ja päivittää ohjaajataitojaan. Koulutuksessa lähestytään ohjaamista nuorisoseuratoiminnan näkökulmasta.

Osallistumismaksu on 45 € nuorisoseurojen jäseniltä ja 55 € muilta. Majoituksen hotellilta voi tarvittaessa varata ilmoittautumisen yhteydessä. Majoitus yhden hengen huoneessa maksaa 110 €/yö/hlö ja kahden hengen huoneessa 65 €/yö/hlö.

Koulutukseen voit ilmoittautua alla olevan linkin kautta 18.11. mennessä.

Lisätietoa koulutuksesta Tuija-Liisa Leinolta puh. 040 537 2363 tai tuija-liisa.leino@nuorisoseurat.fi.

KOULUTUKSEN TURVALLISUUS

Koulutusta ennen järjestäjä seuraa valtioneuvoston ja alueellisen terveysviranomaisen koronaohjeita. Koulutuksessa ja sen järjestämisessä tai järjestämättä jättämisessä toimitaan kyseisten ajantasaisten ohjeiden mukaisesti. Oireisena ei koulutukseen osallistuta. Myös lievät sairastumiseen viittaavat oireet ovat syy jäädä pois. Koulutuksen osallistujille jaetaan maskit ja huolehditaan käsihygieniasta sekä turvaväleistä, joiden noudattamista järjestäjät valvovat.

Lisätietoja
Lisätietoja koulutuksesta saat Tuija-Liisa Leinolta puh. 040 537 2363 tai s-posti: tuija-liisa.leino@nuorisoseurat.fi. Olethan yhteydessä, jos jokin asia askarruttaa!