Teatterinpäivä Lappeenrannassa ja netissä 14.11.

Teatterinpäivän markkinointikuva, jossa puhekuplassa koulutuksen tiedot.

Teatterinpäivässä esiintyjät saavat kolmannen kerran teatterikoulutusta. Aiheena tällä kertaa on Monologi ja mie. Koulutus järjestetään Lappeenrannassa Kimpisen koululla la 14.11.2020 klo 10-17. Koulutukseen voi osallistua myös etänä. Kouluttajana toimii kuten aiemmissakin Teatterinpäivissä Saimaan teatteriagentti Sami Sivonen.

Koulutukseen ilmoittaudutaan to 5.11. mennessä alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

KOULUTUKSEN TURVALLISUUS

Koulutusta ennen järjestäjä seuraa valtioneuvoston ja alueellisen terveysviranomaisen koronaohjeita. Koulutuksessa ja sen järjestämisessä tai järjestämättä jättämisessä toimitaan kyseisten ajantasaisten ohjeiden mukaisesti. Järjestämme koulutukseen etäosallistumismahdollisuuden. Oireisena ei koulutukseen osallistuta. Myös lievät sairastumiseen viittaavat oireet ovat syy jäädä pois. Koulutukseen osallistujille on jaossa maskit ja tilaisuudessa huolehditaan käsihygieniasta sekä turvaväleistä, joiden noudattamista järjestäjät valvovat.

Lisätietoja
Lisätietoja koulutuksesta saat Minna Pasilta puh. 040 566 0288 tai s-posti: minna.pasi@nuorisoseurat.fi. Olethan yhteydessä, jos jokin asia askarruttaa!