Saimaan Nuorisoseurat 130 v juhlavuoden kalenteri

Saimaan Nuorisoseurat 130 vuotta

Saimaan Nuorisoseurat viettää 130-vuotisjuhlavuottaan vuonna 2020. Vuoden aikana esittelemme jäsenseurojamme kotisivuillamme sekä kotisivullamme Facebookissa. Uusia esittelyjä lisätään tälle sivulle vuoden edetessä.
Esittelyjen alta löydät ​JUHLAVUODEN TAPAHTUMAKALENTERIN.
Keräämme vuoden aikana myös kuvia ja videoita tapahtumiin liittyen, lisätietoja kuvien/videoiden lähettämisestä antavat Suvi Rautsiala ja Minna Pasi, minna.pasi(at)nuorisoseurat.fi, p. 040 566 0288 / Minna Pasi. Muistathan kysyä aina julkaisuluvan kaikilta kuvissa/videoissa näkyviltä henkilöiltä.

Tanssivia ihmisiä piirissä käsi kädessä.

LEMIN NUORISOSEURA
Tiesitkö, että Lemin Nuorisoseurassa olemme vilkkaan teatteritoiminnan lisäksi aloittaneet vuosien tauon jälkeen Tanhutanssit. Tervetuloa kanssamme tanssimaan Tapiolaan maanantaisin klo 17!

Kolme kalahahmoiksi pukeutunutta ihmistä.

VÄLIJOEN NUORISOSEURA RIENTO
Tiesitkö, että Välijoen Nuorisoseura Riento on jo pitkään käyttänyt toimintansa mottona ”Tehdään ensin, mietitään sitten”? Ollaan todettu, että pääsääntöisesti lopputulos on ollut oikein hyvä ja onnistunut!

Kuva tapahtumasta, jossa joukko ihmisiä seisoo kädet ylhäällä.

NUORISOSEURA RAJAN NUORET
Tiesitkö, että Nuorisoseura Rajan Nuoret on valittu positiivisimmaksi lappeenrantalaiseksi vuonna 2014? Ja tiesitkö, että Vuoden 2019 nuorisoseuralainen Laura Koponen toimii meidän seurassamme?

Kahden naisen putkiremppa, julistekuva.

KULENNOISTEN NUORISOSEURA
Tiesitkö, että Kulennoisten Nuorisoseurassa tulee naistenpäivänä ensi-iltaan päivän teemaan hyvin sopiva Kahden naisen putkiremppa komedianäytelmä?

Luova lava - leirin lapsia ja ohjaajia kädet ylhäällä.

KANGASVARREN NUORISOSEURA
Tiesitkö, että Kangasvarren Nuorisoseura täyttää mahtavat 120 vuotta ja pitää kunnon juhlat su 22.3. Täyttä toimintaa ja tekemisen iloa silloin ennen, tänään ja vielä sadan vuoden päästä!

TIRVAN NUORISOSEURA
Tiesitkö, että Tirvan Nuorisoseuralla on kesällä teatteritoimintaa Tirvan lavalla kauniin Välijoen varrella ja talvella koko perheen tapahtuma- ja kerhotoimintaa Tirvan Seuralassa?

Käki kukkuu kostoa - näytelmäjuliste.

SUOMENNIEMEN NUORISOSEURA
Tiesitkö, että Suomenniemellä ratkotaan tänä vuonna mummomysteeriä? Mitä tapahtui ja kuka se oli? Huom. aiemmin keväällä suunnitellut Käki kukkuu kostoa - esitykset on siirretty syksykaudelle, myöhemmin ilmoitettavaan aikaan.

Kuva tansseista, kuvassa paljon tanssivia pareja.

SÄRKISALMEN NUORISOSEURA
Tiesitkö, että Särkisalmen Nuorisoseuralla on oma tanssilava Kisapirtti, jota seura on pyörittänyt jo 30 vuotta?

Kuvassa lapsia rivissä kädet ylhäällä.

NUORISOSEURA HARMONIKKA
Tiesitkö, että Nuorisoseura Harmonikan jäsenmäärä on tuplaantunut viidessä vuodessa? Tiesitkö myös, että meidät valittiin Saimaan Nuorisoseurojen Vuoden 2019 Nuorisoseuraksi ja samaan syssyyn meiän kaikkien ryhmien ohjaaja Milla Sorsa valittiin, niin Saimaan kuin Suomen Nuorisoseurojen vuoden ohjaajaksi?

Kuvassa esitysasuihin pukeutuneita eri-ikäisiä kansantanssijoita.

KARJALAN NUORET
Tiesitkö, että Karjalan Nuoret on tällä hetkellä maailman suurin suomalainen nuorisoseura ja meillä on 500 jäsentä. Seura on perustettu Viipurissa ja se on muuttanut Helsinkiin – välirauhan aikana ehdittiin palata kotiin ennen uutta evakkomatkaa. Seuralla on myös oma jäsenlehti Kaiku, joka on ilmestynyt aivan seuran alkuvuosista 20-luvulta saakka. Karjalan Nuorissa harrastetaan kansantanssia, kansanmusiikkia, teatteria, Tempoa Tenaviin -musiikkiliikuntaa ja FolkJam-tanssiliikuntaa yhteensä 40 eri ryhmässä.

Kuvassa maskeerattuja lapsia nauramassa, osalla käsi ylhäällä.

VUOKSENNISKAN NUORISOSEURA
Tiesitkö, että Vuoksenniskan Nuorisoseura tekee teatteria niin kesällä kuin talvellakin? Kesällä teatteria voit käydä katsomassa Asemapaikalla (Virtakuja 4, 55100 Imatra) ja talvella IRTI-Teatterilla (Asemäentie 6, 55120 Imatra). Ja onpa esityksiä päästy välillä seuraamaan myös Asemapaikan sisänäyttämölläkin.

Simpeleen Nuorisoseuran talo talvella, etualalla autoja.

SIMPELEEN NUORISOSEURA
Tiesitkö, että Simpeleen Nuorisoseura on perustettu jo vuonna 1885?

Kuvassa kaksi naista ja yksi mies joka on pukeutunut papiksi ja jolle kaadetaan kahvia. Teksti Likaiset liperit.

PERTUNMAAN NUORISOSEURA
Tiesitkö, että Pertunmaan Nuorisoseura tekee vierailevia teatteriesityksiä eri paikkakunnille? Tänä vuonna on vuorossa näytelmä Likaiset liperit. Kysy meitä kylään!

Kuvassa lapsia ja nainen kahlaamassa vedessä.

HEINÄLAHDEN NUORISOSEURA
Tiesitkö, että Heinälahden Nuorisoseura on toiminut vuodesta 1943? Siitä asti on kyläläisille ja seuran jäsenille järjestetty erinäistä toimintaa kesätansseista lasten uimakouluun.

Kuvassa on seuran talo ja useita pesäpallon pelaajia kentällä.

MIETTILÄN NUORISOSEURA
Tiesitkö, että Miettilän Nuorisoseura vietti 125-vuotisjuhliaan pesisturnauksen merkeissä 17.8.2019.

Kuvassa kolme naista kimaltavien hapsuverhojen edessä.

RISTIINAN NUORISOSEURA
Tiesitkö, että Ristiinan Nuorisoseura, joka täyttää tänä vuonna 110 vuotta, valittiin Suomen Nuorisoseurojen Vuoden 2017 Nuorisoseuraksi, ja vuonna 2019 sain Mikkelin kaupungilta Mikkeli-palkinnon? Tavataan Linnankorvan kesäteatterissa Suklaasydämen merkeissä kesällä 2021!

Kuvassa etualalla matkalaukkua ja koria kantava hartiahuiviin ja hattuun pukeutunut hahmo ja selin seisova nuori nainen. Taustalla sotilaita ja nainen. Oikeassa alakulmassa seuran logo.

KOIRAKIVEN NUORISOSEURA
Tiesitkö, että teatteritoiminnasta tunnetussa Koirakivessä on järjestetty joka vuosi Koirakiven Kierros -juoksutapahtuma jo vuodesta 1975?

AHOLAN NUORISOSEURA
Tiesitkö että, Aholan Nuorisoseuran kuuluisa kesäteatteri on toiminut yhden kesän Joutsenon kaupungin kesäteatterina. Aholan kesäteatterissa hittituote on makkara, jota myydään noin 2 000 kpl kesässä.

​TEATTERIMYLLY
​Tiesitkö, että Savonlinnassa sijaitseva Teatterimylly osallistui useampana vuonna norsupallon mm-kisoihin. Suurta menestystä ei kisoissa välttämättä tullut, mutta tällainen toiminta teatterilavojen ulkopuolella oli älyttömän hauskaa. Mottona oli ”Teatterimylly, meil on hyvä pylly”. Lisäksi suhteellisen nuori Teatterimylly täyttää tänä vuonna 25 vuotta.​

​MOINSALMEN NUORISOSEURA KIELO
Tiesitkö, että Moinsalmen kesäasukkaista koottu kuoro konsertoi Moinsalmen nuorisoseurantalolla lähes joka kesä? Oopperalaulajia ja Timo Mustakallion laulukilpailun voittajiakin on konserteissa kuultu.​

​UUKUNIEMEN NUORISOSEURA
Tiesitkö, että Uukuniemen Nuorisoseura on monessa mukana kuten paikkakunnan kesätoritoiminnassa. Tervetuloa Uukuniemen Kirkonmäelle kesätorille ja kahvittelemaan la 18.7. klo 9-10 ja ke 22.7. klo 18-19!


JUHLAVUODEN TAPAHTUMAKALENTERI
Koronaviruksen aiheuttamien tapahtumien peruutusten vuoksi Saimaan Nuorisoseurojen juhlavuosi jatkuu myös vuonna 2021.
Tästä kalenterista löydät juhlavuoden tapahtumat. Klikkaamalla tapahtuman nimeä, saat lisätietoja tapahtumasta ja sen järjestäjästä. Kalenteria päivitetään vuoden aikana. 
Huomio tapahtumasta vastaava: Muistathan ilmoittaa mahdollisista muutoksista Saimaan Nuorisoseuroille! Uudet tapahtumat sekä kalenterin tietojen muutokset voit ilmoittaa sähköpostilla: suvi.rautsiala​(at)nuorisoseurat.fi tai puhelimitse p. 044 941 1312 / Suvi Rautsiala.
Voit halutessasi siirtyä tästä suoraan tietyn kuukauden tapahtumiin:
​TAMMIKUU, HELMIKUU, MAALISKUU, HUHTIKUU, TOUKOKUU, KESÄKUU, HEINÄKUU, ELOKUU, SYYSKUU, LOKAKUU,
MARRASKUU
​2021
TAMMIKUU, HELMIKUU, MAALISKUU, HUHTIKUU, TOUKOKUU, KESÄKUU

TAMMIKUU

Rakkautta ja kylmää sotaa, Teatterimylly.
Esitykset 15.11. - 6.2.2020, Savonlinnan kulttuurikellari, Olavinkatu 34, Savonlinna.

Kylä yllättää, Kuivalan Nuorisoseuran Uusi Teatteri Utti. Esitykset 17.1. - 22.2.2020, Kuivalan Nuorisoseuran talo, Kuivalantie 135, Utti

Pekka Puupää kesälaitumilla, Lemin Nuorisoseura. Esitykset 18.1 - 22.3.2020, Nuorisoseurantalo Tapiola, Tapiolankatu 5, ​Lemi

Teatterimyllyn logo
Kuivalan Nuorisoseuran log
Lemin Nuorisoseuran logo

Tiesitkö, että...
​Teatterimylly on toiminut vuodesta 1995 Savonlinnassa.

Tiesitkö, että...
​Kuivalan Nuorisoseura on perustettu vuonna 1906.

Tiesitkö, että...
​Lemin Nuorisoseura on vilkkaan teatteritoiminnan lisäksi aloittanyt vuosien tauon jälkeen Tanhutanssit. Tervetuloa​ tanssimaan Tapiolaan maanantaisin klo 17!

HELMIKUU

Saimaan Nuorisoseurafoorumi, 1.2.2020 klo 10-16. Saimaan Nuorisoseurat.  Hotelli Salpa (Lappeenrannantie 265, Luumäki). Samalla avataan myös 130-vuotisjuhlavuosi.

​Paritanssikurssi, Koirakiven Nuorisoseura. Kurssipäivät 7.2., 14.2., 21.2.2020 klo 18 - 20. Koirakiven Nuorisoseuran talo, Koirakiventie 524, Koirakivi

Heituinlahden Nuorisoseurantalon tanssit, 8.2.-18.4.2020 klo 20.00-01.00, Heituinlahden nuorisoseura, Tuohikotintie1266, Heituinlahti

​Viva La France, 9.2.2019 klo 16.00. Montolan Nuorisoseura, Lappeenrannan musiikkiopiston Helkiö-sali, Koulukatu 36, Lappeenranta.

Hiihtolomahulinat Männistössä, 27.2.2020 klo 12-19. Välijoen Nuorisoseura Riento. Välijoen Nuorisoseuran talo Männistö, Männistöntie 10, Savitaipale

​Kasvu-Unelmia kansantanssikonsertti, 29.2.2020 klo 18, Nuorisoseura Rajan Nuoret Kansantanssiryhmä Kimara, taidekoulu Estradi Teollisuuskatu 9, Lappeenranta

Saimaan Nuorisoseurat 130 vuotta logo
Paritanssikurssi, kuvassa tanssivia pareja.
Heituinlahden Nuorisoseuran logo
Montolan Nuorisoseuran logo
Hiihtolomahulinat, piirroskuva hiihtävästä naisesta.
Nuorisoseura Rajan Nuoret logo

Tiesitkö, että...
Saimaan Nuorisoseurafoorumissa palkitaan myös Saimaan vuoden ohjaaja, nuorisoseura ja nuorisoseuralainen.

Tiesitkö, että...
Koirakivessä on järjestetty joka vuosi Koirakiven Kierros jo vuodesta 1975?

Tiesitkö, että...
Heituinlahden nuorisoseurantalolla tanssitaan talvikaudella joka toinen viikko ja samalla pääsee laulamaan Bunkkeri Pubissa karaokea!

Tiesitkö, että...
​Montolan puhallinorkesteri on yksi ainoita nuorisoseuroissa edelleen toimivia puhallinorkestereita.

Tiesitkö että...
Välijoen Nuorisoseura Riento on jo pitkään käyttänyt toimintansa mottona ”Tehdään ensin, mietitään sitten”? Ollaan todettu, että pääsääntöisesti lopputulos on ollut oikein hyvä ja onnistunut!

Tiesitkö, että...
Nuorisoseura Rajan Nuoret on valittu positiivisimmaksi lappeenrantalaiseksi vuonna 2014? Ja tiesitkö, että Vuoden 2019 nuorisoseuralainen Laura Koponen toimii meidän seurassa?

MAALISKUU

​PERUTTU: Kahden naisen putkiremppa, ​Kulennoisten Nuorisoseura. Esitykset 8.3. - 3.5.2020, Kulennoisten Nuorisoseuran talo Lahtela, Ruokolahdentie 1070, ​Kulennoinen

PERUTTU: Marianpäivänrieha, 22.3.2020 klo 15.00, Tirvan nuorisoseura. Nuorisoseuran talo Seurala, Seurantalontie 6, Tirva

Kahden naisen putkiremppa juliste
Tirvan Nuorisoseura, kuvassa ihmisiä keltaisissa paidoiss
Saimaan Nuorisoseurat 130 v logo

Tiesitkö, että...
Kulennoisten Nuorisoseurassa tulee naistenpäivänä ensi-iltaan päivän teemaan hyvin sopiva Kahden naisen putkiremppa komedianäytelmä?

Tiesitkö, että...
​Tiesitkö, että Suomenniemellä ratkotaan tänä vuonna mummomysteeriä? Mitä tapahtui ja kuka se oli?
Huom. aiemmin keväällä suunnitellut Käki kukkuu kostoa - esitykset on siirretty syksykaudelle, myöhemmin ilmoitettavaan aikaan.

HUHTIKUU

​PERUTTU: Pääsiäisbingo - huimat palkinnot!, 12.4.2020 klo 14:00, ​Koirakiven Nuorisoseura, Koirakiventie 524, Koirakivi

PERUTTU: Kansantanssikonsertti Kevätriemua, 19.4.2020 klo 14.00 ja 18.30, Karjalan Nuoret ry. Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46-48, Helsinki

​PERUTTU: Myö yhessä - kansantanssikonsertti, 19.4.2020 klo 16.00 Nuorisoseura Harmonikka ja Imatran Seudun Karjalaiset ry. kulttuuritalo Virta, Karelia-sali, Virastokatu 1, Imatra

Koirakiven Nuorisoseuran logo
Kevätriemua konsertti, kuvassa tanssijoita kannattelemassa käsillä yhtä tanssijaa
Myö yhessä kansantanssikonsertin juliste

Tiesitkö että...
​Tiesitkö, että Koirakivessä on järjestetty joka vuosi Koirakiven Kierros jo vuodesta 1975?

TOUKOKUU

​PERUTTU: Vappubingo - huimat palkinnot!, 1.5.2020 klo 1​8:00, ​Koirakiven Nuorisoseura, Koirakiventie 524, Koirakivi

PERUTTU: Nuorisoseurojen väliset Mölkkykisat, 16.5.2020 klo 11.00​, Simpeleen Nuorisoseura. Kivijärven Toimintakeskuksen kentällä, Simpeleentie 40, Simpele

PERUTTU: Kevätrieha, 16.5.2020 klo 15.00, Heinälahden Nuorisoseura. Peltolan tilan talli, Härkinharjuntie 1, Majavesi

Saimaan kevätkokous, helatorstaina 2​1.​5.2020 klo 14.00, Saimaan Nuorisoseurat. ​Kokous toteutetaan pääosin etäkokouksena, mutta jos etäyhte​yttä ei ole mahdollista järjestää, kokoukseen voi osallistua myös tulemalla Saimaan Nuorisoseurojen toimistolle. Toivomme kuitenkin, että mahdollisimman moni osallistuisi kokoukseen etänä. Kokoukseen osallistujia pyydetään ilmoittautumaan 17.5.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tuija-liisa.leino@nuorisoseurat.fi

​PERUTTU: Tanssikurssi, 31.5.2020 klo 15-17, Välijoen Nuorisoseura Riento. Välijoen lava, Männistöntie 2, Välijoki

​KESÄKUU

Luova lava - päiväleirit, 1.-12.6.2020, Saimaan Nuorisoseurat, Saimaa

PERUTTU: Kimurantin konsertti, 6.6.2020, Nuorisoseura Rajan  Nuoret, taidekoulu Estradi Teollisuuskatu 9, Lappeenranta

Toripäivä, 6.6.2020 klo 10-13, Pertunmaan Nuorisoseura. Pertunmaan tori, Pertuntie 18, Pertunmaa

​PERUTTU: Siunattu hulluus,Välijoen Nuorisoseura Riento ry​. Esitykset  2​6.6. - 7.7.2020, Savitaipale, Hakamäen museoalue

HEINÄKUU

Koirakiven nuorisoseuran Urheilukilpailut, 16.7.2020 klo 18.00, Koirakiven Nuorisoseura, Koirakiven urheilukenttä,

Riento Rocks, 18.7.2020 klo 17-21. Välijoen Nuorisoseura Riento, Savitaipaleen Hakamäki.

Kesäasukkaiden kuorokonsertti, 1​9.7.2020 klo 14.00, Moinsalmen Nuorisoseura Kielo, Nuorisoseura Kielon talo, Moinsalmentie 2124, Savonlinna

​KesäteatteriVuoksenniskan Nuorisoseura. Ensi-ilta 20.7.2020. Asemapaikan kesäteatteri, Virtakuja 4, Imatra

Koirakiven nuorisoseuran Urheilukilpailut, ​31.7.2020 klo 18.00, Koirakiven Nuorisoseura, Koirakiven urheilukenttä,

ELOKUU

Kisapirtin iltapäivätanssit, 23.8.2020 klo 15-19, Särkisalmen Nuorisoseura. Kisapirtti, Melkoniementie 139, Särkisalmi

​Pettymys - Mie kuulun, ​8.-​27.​8.2020,Vuoksenniskan Nuorisoseura. IRTI-Teatteri, Asemäentie 6, Imatra.

Trio H-Hetki juliste 5.4.2020

Tiesitkö että...
Särkisalmen Nuorisoseuralla on oma tanssilava Kisapirtti, jota seura on pyörittänyt jo 30 vuotta?

Tiesitkö että...
Tiesitkö, että Vuoksenniskan Nuorisoseura tekee teatteria niin kesällä kuin talvellakin? Kesällä teatteria voit käydä katsomassa Asemapaikalla (Virtakuja 4, 55100 Imatra) ja talvella IRTI-Teatterilla (Asemäentie 6, 55120 Imatra). Ja onpa esityksiä päästy välillä seuraamaan myös Asemapaikan sisänäyttämölläkin.

SYYSKUU

​Ohjelmallinen kyläilta, Kuokkalammin Nuorisoseura, Kuokkalammin Nuorisoseurantalo

Oletko jo kuullut Nuorisoseuroista?, 9.9.2020 klo 17-18.30, Mikkelin seudun Nuorisoseura, Suomen Nuoriso-opisto

Kirvun Kirkonkylän Nuorisoseuran 126-vuotis vuosijuhla ja vuosikokous, 26.9.2020 alkaen klo 11.00, Kirvun Kirkonkylän Nuorisoseura, Greenstar Hotel Lahti, Vesijärvenkatu 1, Lahti

Koirakiven kierros 46., 27.9.2020 klo 12.00, Koirakiven Nuorisoseura, Koirakiven Nuorisoseurantalo

Kangasvarren Nuorisoseuran 120 - vuotisjuhla, Kangasvarren Nuorisoseura. Kangasvarren koulu, Suoanttilantie 166, Luumäki

LOKAKUU

Valtakunnallinen seurakäyntipäivä, 3.10.2020, Saimaan Nuorisoseurat, Saimaa

Rajan Nuorten Kevätkonsertti, 17.10.2020 klo 16.00, Nuorisoseura Rajan Nuoret, Lappeenranta-sali, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

KNoppi perusohjaajakoulutus ​​1., ​30.​10- 1.11.2020, Saimaan Nuorisoseurat, Saimaa

Kadonnut pikkuveli ja aikakapseli, kantaesitys, Ristiinan Nuorisoseura. Linnankorvan kesäteatteri.

Käki kukkuu kostoaSuomenniemen Nuorisoseura. ​Esitysten ajankohta ilmoitetaan myöhemminSuomenniemen Nuorisoseuran talo, Kirkonkyläntie 15, Suomenniemi

MARRASKUU

Kansantanssikonsertti Syysriemua8.11.2020 klo 14.00 ja 18.00, Karjalan Nuoret ry. ​ Helsingin suomalaisen yhteiskoulun juhlasalissa

Teatterinpäivä, 14.11.2020, Saimaan Nuorisoseurat, Lappeenranta

Tanssikimara ja Teatterimetakka 15 vuotta, 14.-15.11.2020, Saimaan Nuorisoseurat, Lappeenranta

Lasten ja nuorten kansantanssikonsertti, 15.11.2020, Saimaan Nuorisoseurat, Lappeenranta

​Saimaan Nuorisoseurat 130 vuotta juhlasyyskokous, 29.11.2020, Saimaan Nuorisoseurat, Lemi

Tiesitkö että...
Karjalan Nuoret on tällä hetkellä maailman suurin suomalainen nuorisoseura ja ​jolla on 500 jäsentä. Seura on perustettu Viipurissa ja se on muuttanut kahdesti Helsinkiin – välirauhan aikana ehdittiin palata kotiin ennen uutta evakkomatkaa. Seuralla on myös oma jäsenlehti Kaiku, joka on ilmestynyt aivan seuran alkuvuosista 20-luvulta saakka.

JOULUKUU

KNoppi perusohjaajakoulutus 2,  4.-5.12.2020, Saimaan Nuorisoseurat, Saimaa

KNoppi ​Pro ohjaajakoulutus,  4.-5.12.2020, Saimaan Nuorisoseurat, Saimaa

Ohjaajagaala, 5.12.2020, Saimaan Nuorisoseurat, Saimaa

​VUOSI 2021

TAMMIKUU

HELMIKUU

​MAALISKUU

13.3.2021 Saimaan Etelä-Savon Improliiga, ​Saimaan Nuorisoseurat. Paukkula, Paukkulantie 22, Mikkeli

13. - 14.3.2021 Teatterileiri, ​Saimaan Nuorisoseurat. Paukkula, Paukkulantie 22, Mikkeli

13. - 14.3.2021 Kansantanssileiri, ​Saimaan Nuorisoseurat. Paukkula, Paukkulantie 22, Mikkeli

HUHTIKUU

ILLUUSIO - lasten teatteritapahtuma, 25.4.202​1 klo 12.00, Karjalan Nuoret ry. Tiivistämö, Kaasutehtaankatu, Helsinki

Tiesitkö että...
Karjalan Nuorissa harrastetaan kansantanssia, kansanmusiikkia, teatteria, Tempoa Tenaviin -musiikkiliikuntaa ja FolkJam-tanssiliikuntaa yhteensä 40 eri ryhmässä.

TOUKOKUU

Lasten ja nuorten teatteritapahtuma, ​ 13.5.2021, Saimaan Nuorisoseurat. ​Tainionkosken ITY-talolla IRTI-teatterissa Asemäentie 6, Imatra

KESÄKUU

Likaiset liperit, Pertunmaan Nuorisoseura. Esitykset ​kesällä 202​1. Pertunmaan Nuorisotalo, Juhlakuja 1, Pertunmaa.

Autiotalo-musiikkiteatteriesitysKoirakiven Nuorisoseura. Esitykset kesällä 2021. Koirakiven kesäteatteri, Koirakiventie 524, Koirakivi

HEINÄKUU

SuklaasydänRistiinan Nuorisoseura. Esitykset ​kesällä 2020. Linnankorvan kesäteatteri