Saimaan jäsenedut

Harratajateatterikortti 2023 - 2024 Seuralaisessa

Saimaan Nuorisoseurat tuottaa jälleen harrastajateatterikortin, jonka esittämällä saa alennuksen kortissa mukanaolevien ryhmien esityksistä. Uudistunut kortti on aiemmista korteista poiketen tarjolla kaikille Saimaan Nuorisoseurojen jäsenseurojen jäsenille ja edun saa Seuralainen - jäsenportaalin jäsenkorttia näyttämällä. Saadut alennusmäärät vaihtelevat ryhmä- ja esityskohtaisesti.

Alennus on voimassa näissä teattereissa (varmistus lipun lunastuksen yhteydessä):

Aholan Nuorisoseura, Joutseno

Anjalankosken teatteri, Kouvola

Asemäentien Nuorisoseura / Teatteri Vaientamaton, Imatra 

Korvenkylän Nuorisoseuran kesäteatteri, Kouvola

Kuivalan Nuorisoseura / Uusi Teatteri Utti, Kouvola

Neuvo-teatteri, Hamina

Vuoksenniskan Nuorisoseura / IRTI-teatteri, Imatra

Välijoen Nuorisoseura Riento, Savitaipale

Lue lisää Seuralainen - jäsensivustosta: Seuralainen
Ladattava / tulostettava jäsenkortti (pdf-tiedosto) löytyy heti sivuston etusivuilta.
Harrastajateatterikortin ja muiden jäsenetujen esittelyt löydät seuralaisesta kohdasta Jäsenyys / jäsenedut

Seuralainen on jäsensivusto, johon on koottu erilaisia nuorisoseuralaisen jäsenyyteen liittyviä asioita. Seuralaisesta jäsen löytää omaan jäsenyyteen liittyvät tiedot, kuten yhteystiedot, jäsenkortin ja tiedon voimassaolevista jäseneduista. Oman nuorisoseuran tärkeät yhteystiedot löytyvät myös palvelusta. Seuralaisen kautta jäsen voi myös päivittää omat yhteystietonsa Nuorisoseurarekisteriin.

Seuralaiseen pääset kirjautumaan jäsennumerolla ja salasanalla. Jos sinulla on sähköpostiosoite rekisterissä, voit tilata sähköpostiisi linkin salasanan luontia varten. Jos rekisteristä ei löydy sähköpostiosoitettasi, ota yhteyttä seurasi jäsenrekisteriasioista vastaavaan, jotta hän lisäisi sen.
Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, seurasi jäsenrekisterivastaava pystyy luomaan sinulle salasanan.


Painotalo Saimaprint tarjoaa 10% alennuksen tuotteista ja palveluista Saimaan Nuorisoseurojen jäsenyhdistyksille

Saimaan Nuorisoseurojen jäsenyhdistykset saavat jatkossa 10% alennuksen painotalo Saimaprint Oy:n tuotteista ja palveluista.
Esimerkkejä Saimaprintin tuotteista:
julisteet, käsiohjelmat, esitteet, flyerit, kortit, pääsyliput, kirjat, lehtiöt, tulosteet ja kopiot, mainoskyltit ja -tarrat sekä suurkuvatulosteet.

Voit toimittaa heille oman valmiin materiaalisi tai ostaa myös suunnittelupalvelun painotuotteen lisäksi. Saimaprint tarjoaa myös muita palveluja kuten jälkikäsittelyn, osoitetulostukset ja suorapostitukset, mainosteippaukset sekä kylttien ja opasteiden asennuspalvelut.

Tutustu tarkemmin Saimaprintin tuotteisiin ja palveluihin heidän kotisivuillaan: https://saimaprint.fi
Tai lataa esite: Saimaprint esite A4 (pdf)

Painotalo Saimaprintin käyntiosoite on Eteläkatu 3, 53500 Lappeenranta, mutta tarvittaessa tapaamisen voi sopia myös Imatralle. Usein tilauksen voi tehdä myös pelkästään sähköisesti ja tuotteet voidaan toimittaa esimerkiksi postitse eri paikkakunnille.

Lisätiedot

Lisätietoja Saimaprintin tuotteista ja palveluista antaa toimitusjohtaja Kirsi Hongisto puh. 050 555 2810, kirsi.hongisto(at)saimaprint.fi
Kirsiltä voit kysyä kaikista tuotteisiin sekä palveluihin liittyvistä asioista.

Lisätietoja tästä jäsenedusta antavat:
Sami Sivonen, p. 040 163 3988, sami.sivonen(at)nuorisoseurat.fi
Suvi Rautsiala, p. 040 163 3799, suvi.rautsiala(at)nuorisoseurat.fi

VINKKI: Saimaprint ottaa vastaan myös ilmaisen Canva-suunnitteluohjelman avulla tehdyt pdf-muotoiset materiaalit, joten et tarvitse erityisiä kuva- tai taitto-ohjelmia asioidaksesi heidän kanssaan. Tutustu Canvaan osoitteessa: www.canva.com