Saimaan jäsenedut


Saimaan Nuorisoseurojen jäsenyhdistykset saavat jatkossa 10% alennuksen painotalo Saimaprint Oy:n tuotteista ja palveluista.
Esimerkkejä Saimaprintin tuotteista:
julisteet, käsiohjelmat, esitteet, flyerit, kortit, pääsyliput, kirjat, lehtiöt, tulosteet ja kopiot, mainoskyltit ja -tarrat sekä suurkuvatulosteet.

Voit toimittaa heille oman valmiin materiaalisi tai ostaa myös suunnittelupalvelun painotuotteen lisäksi. Saimaprint tarjoaa myös muita palveluja kuten jälkikäsittelyn, osoitetulostukset ja suorapostitukset, mainosteippaukset sekä kylttien ja opasteiden asennuspalvelut.

Tutustu tarkemmin Saimaprintin tuotteisiin ja palveluihin heidän kotisivuillaan: https://saimaprint.fi
Tai lataa esite: Saimaprint esite A4 (pdf)

Painotalo Saimaprintin käyntiosoite on Eteläkatu 3, 53500 Lappeenranta, mutta tarvittaessa tapaamisen voi sopia myös Imatralle. Usein tilauksen voi tehdä myös pelkästään sähköisesti ja tuotteet voidaan toimittaa esimerkiksi postitse eri paikkakunnille.

Lisätiedot

Lisätietoja Saimaprintin tuotteista ja palveluista antaa toimitusjohtaja Kirsi Hongisto puh. 050 555 2810, kirsi.hongisto(at)saimaprint.fi
Kirsiltä voit kysyä kaikista tuotteisiin sekä palveluihin liittyvistä asioista.

Vinkki:

Saimaprint ottaa vastaan myös ilmaisen Canva-suunnitteluohjelman avulla tehdyt pdf-muotoiset materiaalit, joten et tarvitse erityisiä kuva- tai taitto-ohjelmia asioidaksesi heidän kanssaan. Tutustu Canvaan osoitteessa: www.canva.com

Canva tarjoaa voittoa tavoittelemattomille yhdistyksille mahdollisuuden hakea käyttöönsä Canva Pro – version maksutta. Pro – version avulla saat käyttöön mm. ilmaisversiota enemmän elementtejä, kuvia ja videoita, pääset muokkaamaan vapaasti kuvien ym. kokoa sekä saat enemmän tallennustilaa.
Lataa ohje Canva Pro:n hakemisesta tästä (pdf)

Hyödynnä myös ilmaiset graafikon palvelut

Voit hyödyntää myös Suomen Nuorisoseurojen tarjoaman palvelun, jonka kautta voit tilata seurasi käyttöön graafikon tekemää räätälöityä viestintämateriaalia kuten:

 • Julisteita, ohjelmakarttoja tai somekuvia eri kokoisille tapahtumille.
 • Logon paikalliselle nuorisoseuralle tai uudelle toiminnalle.
 • Somekuvia harrastusryhmien tai muun toiminnan mainostukseen.
 • Printattavia tai verkkoesitteitä eri aiheista.
 • Kuvitusta tapahtumille, toiminnalle tai harrastusryhmille.

Palvelu on jäsenetu eli maksuton Suomen Nuorisoseurojen jäsenseuroille. Saimaan Nuorisoseurojen kautta jäsenyhdistykset kuuluvat myös Suomen Nuorisoseuroihin. Lue lisää edusta ja tee materiaalitilaus Nuorisoseurojen kotisivuilla: nuorisoseurat.fi/graafinen-palvelu

Saimaan Nuorisoseurat tuottaa jälleen harrastajateatterikortin, jonka esittämällä saa alennuksen kortissa mukanaolevien ryhmien esityksistä. Uudistunut kortti on aiemmista korteista poiketen tarjolla kaikille Saimaan Nuorisoseurojen jäsenseurojen jäsenille ja edun saa Seuralainen - jäsenportaalin jäsenkorttia näyttämällä. Saadut alennusmäärät vaihtelevat ryhmä- ja esityskohtaisesti.

Alennus on voimassa näissä teattereissa (varmistus lipun lunastuksen yhteydessä):

 • Aholan Nuorisoseura, Joutseno
 • Anjalankosken teatteri, Kouvola
 • Asemäentien Nuorisoseura / Teatteri Vaientamaton, Imatra 
 • Korvenkylän Nuorisoseuran kesäteatteri, Kouvola
 • Kuivalan Nuorisoseura / Uusi Teatteri Utti, Kouvola
 • Neuvo-teatteri, Hamina
 • Vuoksenniskan Nuorisoseura / IRTI-teatteri, Imatra
 • Välijoen Nuorisoseura Riento, Savitaipale

Lue lisää Seuralainen - jäsensivustosta: Seuralainen
Ladattava / tulostettava jäsenkortti (pdf-tiedosto) löytyy heti sivuston etusivuilta.
Harrastajateatterikortin ja muiden jäsenetujen esittelyt löydät seuralaisesta kohdasta Jäsenyys / jäsenedut

Seuralainen on jäsensivusto, johon on koottu erilaisia nuorisoseuralaisen jäsenyyteen liittyviä asioita. Seuralaisesta jäsen löytää omaan jäsenyyteen liittyvät tiedot, kuten yhteystiedot, jäsenkortin ja tiedon voimassaolevista jäseneduista. Oman nuorisoseuran tärkeät yhteystiedot löytyvät myös palvelusta. Seuralaisen kautta jäsen voi myös päivittää omat yhteystietonsa Nuorisoseurarekisteriin.

Seuralaiseen pääset kirjautumaan jäsennumerolla ja salasanalla. Jos sinulla on sähköpostiosoite rekisterissä, voit tilata sähköpostiisi linkin salasanan luontia varten. Jos rekisteristä ei löydy sähköpostiosoitettasi, ota yhteyttä seurasi jäsenrekisteriasioista vastaavaan, jotta hän lisäisi sen. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, seurasi jäsenrekisterivastaava pystyy luomaan sinulle salasanan.


Saimaan Nuorisoseurojen laatima yleinen matkalaskupohja jäsenseurojen vapaaseen käyttöön. Tiedostomuoto: Excel - taulukko.
Lataa matkalaskupohja tästä


Jäsenyhdistykset voivat käyttää Lappeenrannan toimiston tiloja esim. johtokunnan tai muun ryhmän kokouksiin ilmaiseksi. Lisäksi toimistolla on tällä hetkellä vapaana huone, johon voi tulla työskentelemään projektiluontoisesti 1-2 henkilöä. Tiloissa on käytettävissä internetyhteys, videotykki sekä tulostin (tulosteista ja niiden hinnoista sovitaan erikseen).
Lisätiedot:
Tuija-Liisa Leino, p. 040 537 2363, tuija-liisa.leino(at)nuorisoseurat.fi