Saimaan jäsenedut

Painotalo Saimaprint tarjoaa 10% alennuksen tuotteista ja palveluista Saimaan Nuorisoseurojen jäsenyhdistyksille

Saimaan Nuorisoseurojen jäsenyhdistykset saavat jatkossa 10% alennuksen painotalo Saimaprint Oy:n tuotteista ja palveluista.
Esimerkkejä Saimaprintin tuotteista:
julisteet, käsiohjelmat, esitteet, flyerit, kortit, pääsyliput, kirjat, lehtiöt, tulosteet ja kopiot, mainoskyltit ja -tarrat sekä suurkuvatulosteet.

Voit toimittaa heille oman valmiin materiaalisi tai ostaa myös suunnittelupalvelun painotuotteen lisäksi. Saimaprint tarjoaa myös muita palveluja kuten jälkikäsittelyn, osoitetulostukset ja suorapostitukset, mainosteippaukset sekä kylttien ja opasteiden asennuspalvelut.

Tutustu tarkemmin Saimaprintin tuotteisiin ja palveluihin heidän kotisivuillaan: https://saimaprint.fi
Tai lataa esite: Saimaprint esite A4 (pdf)

Painotalo Saimaprintin käyntiosoite on Eteläkatu 3, 53500 Lappeenranta, mutta tarvittaessa tapaamisen voi sopia myös Imatralle. Usein tilauksen voi tehdä myös pelkästään sähköisesti ja tuotteet voidaan toimittaa esimerkiksi postitse eri paikkakunnille.

Lisätiedot

Lisätietoja Saimaprintin tuotteista ja palveluista antaa mielellään myyntipäällikkö Ritva Toikka, p. 050 355 3545, ritva.toikka(at)saimaprint.fi
Ritvalta voit kysyä kaikista tuotteisiin sekä palveluihin liittyvistä asioista ja voit olla yhteydessä häneen matalalla kynnyksellä.

Lisätietoja tästä jäsenedusta antavat:
Sami Sivonen, p. 040 163 3988, sami.sivonen(at)nuorisoseurat.fi
Suvi Rautsiala, p. 040 163 3799, suvi.rautsiala(at)nuorisoseurat.fi

VINKKI: Saimaprint ottaa vastaan myös ilmaisen Canva-suunnitteluohjelman avulla tehdyt pdf-muotoiset materiaalit, joten et tarvitse erityisiä kuva- tai taitto-ohjelmia asioidaksesi heidän kanssaan. Tutustu Canvaan osoitteessa: www.canva.com