Mikä kumman Saimaan Nuorisoseurat?

Nuorisoseurat on Suomen merkittävin kulttuurisen lapsi- ja nuorisotyön toimija!

Nuorisoseurat tarjoavat kaikenikäisille laadukkaita harrastuksia, kuten tanssia, teatteria, musiikkia, sirkusta ja liikuntaa. Järjestämme myös niihin liittyviä tapahtumia ja koulutuksia. Nuorisoseuratoimintaa on sekä kaupungeissa että maaseudulla ympäri Suomea. Nuorisoseuroissa jokaisella lapsella, nuorella ja aikuisella on mahdollisuus harrastaa kulttuuria, kasvaa aktiiviseksi yhteisön jäseneksi ja kokea tekemisen riemua!

Saimaan Nuorisoseurat kehittää kaikkien jäsenseurojensa, yhdistystensä ja jäsentensä harrastusmahdollisuuksia Etelä-Savon ja Saimaan alueella. Saimaan Nuorisoseuroilta jäsenseurat saavat apua kurssien ja kerhotoiminnan järjestämisessä ja käytännön asioiden hoitamisessa. Jäsenseuroina Saimaan Nuorisoseuroissa ovat Saimaan alueen yksittäiset nuorisoseurat. Saimaan Nuorisoseuroja hallinnoi kaksivuotiskaudeksi valittava johtokunta. 

Saimaan Nuorisoseurojen kautta seurat kuuluvat myös Suomen Nuorisoseuroihin, joka toimii valtakunnallisena kattojärjestönä.
Tutustu: Suomen Nuorisoseurat

Tilaa itsellesi seuratiedote tai uutiskirje. 

Haluatko tietää mitä Saimaan Nuorisoseuroissa tapahtuu? 
Tilaa Saimaan Seuratiedote

tai
Tilaa Saimaan Teatteritoimijoiden uutiskirje

Aiemmin lähetetyt seuratiedotteet: Seuratiedotearkisto


SAIMAAN NUORISOSEURAT 130  VUOTTA - VIDEO

Juhlavuoden 2020 aikana haastateltiin alueen nuorisoseurojen toiminnassa mukana olleita ihmisiä sekä kerättiin kuva- ja videomateriaalia, joista koostettiin Saimaan Nuorisoseurat 130 vuotta video. Video julkaistiin 29.11.2020 Lemillä pidetyssä 130-vuotisjuhlasyyskokouksessa, jossa se sai myös ensiesityksensä. Video on katsottavissa Saimaan Nuorisoseurojen YouTube - kanavalla ja upotettuna tällä sivulla.


Yhdistyksen säännöt

Voit ladata yhdistyksen säännöt pdf-tiedostona tästä:
Saimaan Nuorisoseurat ry:n säännöt


Saimaan Nuorisoseurat r.y.:n tietosuojaseloste

Tutustu tietosuojaselosteeseen:
Saimaan Nuorisoseurat - tietosuojaseloste


Turvallisemman tilan periaatteet

Noudatamme tapahtumissamme turvallisemman tilan periaatteita. Pyrimme siihen, että jokainen tulee kohdatuksi omana itsenään, eikä kenenkään tarvitse pelätä syrjintää tai häirintää. Siksi pyydämme kaikkia tapahtumiimme osallistuvia noudattamaan seuraavia periaatteita.

Tutustu turvallisemman tilan periaatteisiin: Saimaan Nuorisoseurat - turvallisemman tilan periaatteet